Terminal intoxikation

Känner mig förgiftad. Förgiftad av en livsfarligt hög dos Slutgiltighet. Förmedlad av en ondsint demon med smärtande föresatser. Obeveklig är toxinets rörelse genom mina kärl. Undantränger det livsgivande blodet, tar dess plats men, inte dess essentiella befattning.
Med hypoxi som tillhygge går den bärsärkagång, denaturerar allt i sin väg, efterlämningar endast bestående av brokig nekros. Ingenjörsmässig i sin konstruktion, oförlåtligt i sin destruktion, oidentifierbar i sin abstraktion, oupphörlig i sin induktion… hjälplös är jag i min desperation

 

Aningslöst stjälper det utmattade altruistiska hjärtat till, genom sin ideliga kamp att förflytta det viskösa blodet runt i den multnande kroppen. Felfri i sin precision får giftet mina tankar att fördystras, mina känslor att krevera. Förslavade av sin naïvitet, springer de panikslagna och mållöst runt, hämmade och oförlösta i sin expression. Kuvade under inkräktarens auktoritet och i ren självbevarelsedrift har de underkastat sig paniken. Någonstans på detta slagfält tillkommer hoppet och önskan om den bättre världen. En värld där det går att stimulera alla behov och dämpa alla farhågor. En värld som erbjuder allt som min nyfikenhet missunnats i för många år. Hånad utpekad och utskrattad av okunskapen, och den otillräckliga erfarenheten. Kämpandes för att återta en fiktiv tron som aldrig besuttits.
Snarare är det obesläktat sittredskap som väntar, kanske en halvrutten pinnstol, eller en frigolitlös saccosäck.

 

 

 

Jag har förtillfället praktik på farmakologiska labbet på Huddinge sjukhus, på läkemedelslaboratoriet. Här analyseras och koncentrationsbestäms läkemedel, de vanligaste tillhör neuroleptika, antiepileptika, aminoglykosider och olika sorters immunsuppresiva läkemedel. Vad som motiverar att koncetrationsbestämma dessa är att de ofta har ett ganska snävt terapeutiskt behandlingsområde, och mycket biverkningar som tom. kan vara livshotande. Det är faktiskt väldigt roligt, det har, stundvis blivit lite att göra och det tråkar ut mig. Till halvtidskontrollen hade jag genomfört alla punkter som fanns med på checklistan för den här kursen. Nästa vecka är det examination och jag hoppas verkligen det kommer gå vägen. Håll tummarna för mig. Därefter börjar en teoretisk kurs i mikrobiologi. Det enda jag känner just nu är att jag vill bli klar, jag vill bara ha allt detta bakom mig så att jag äntligen kan börja jobba och leva. Jag är så otroligt trött på skolan, det är skönt iaf. att det är så mycket praktik de två sista terminerna att man kan stå ut. Jag förnyade också idag mitt mobilabonnemang, det blev en Sony Z3, + att man fick ett Sony playstation 4 på köpet! Galet! Men inga spel =( trist bara att alla ska vara så löjligt dyra. Men men, något måste man ju köpa iaf.

 

God natt!

 
 

/Christoffer Tavic

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0