Manu propria

Värk värk och lite mer värk, det är alltid lika skönt att vakna upp klockan halv fem på en lördagsmorgon för att man har sådana plågor i kroppen, härligt härligt. Det gör ont i händerna, det gör ont i armarna, knäna, benen… ja överallt, när jag rör mig, jag känner mig lika mobil som berget. Krämporna och stelheten börjar släppa nu, för idag iaf. Men som ett brev på posten kommer det lika säkert imorgon bitti igen. Så förskräckligt trött på att vara sjuk, kan inte sägas nog eller för ofta. I torsdags var jag på Karolinska i Solna, träffade en läkare där, som sa en del underliga saker, för det första trodde hon att det rörde sig om en infektion jag hade haft i kroppen vilket mina andra läkare på vårdcentralen hade uteslutit, hon tyckte mina levervärden var för höga vilket de andra tyckte var normala, hon sa åt mig att genast sluta med min värkmedicin då den kan förvärra och förlänga inflammationen (vilket också är konstigt då den även är antiinflammatorisk), då undrar jag varför de över huvud taget skrev ut den medicinen från första början. Hon tyckte jag skulle förlita mig mer på Antihistaminerna, hon rekommenderade Atarax vilket jag i själva verket redan käkar när jag har svårt att sova, de har jag fått utskrivet, alltså från början, för dess duglighet på psyket inte kroppsliga. Jag blir så otroligt trött och dåsig av dem så jag vet inte om jag skall käka dem eller inte… Ja, vi får se, ska till vårdcentralen på måndag, ska höra med min ordinarie doktor då, vad han har att säga om allt. Inget nytt som vanligt säkert. Det ska minsann bli ordning och reda när jag blir läkare! Minst sagt ! ;)

 

Jag har haft den mest intensiva natten vad det gäller drömmar. Jag minns väldigt många av dem, de var roliga drömmar om allt möjligt, i en av dem var jag någon sorts spion, eller agent…något sådant, det var rätt spännande hehe :D jag har rätt svårt att återberätta drömmarna då de ofta är rätt osammanhängande och jag minns bara vissa bitar i bilder, och försöka beskriva dem är väldigt svårt, säkert väldigt ointressant också!


Jag vet inte riktigt vad jag skriva om idag, jag tyckte faktiskt mitt förra inlägg var ganska bra, bäst hitintills, blir lite svårt att komma på något bättre än det… men det måste jag ju inte heller. Tankar om kärlek, tid och våra perspektiv finns fortfarande kvar, att skriva prognoser för människan är ganska roligt... Förströelse är även det intressant, det här är egentligen mest förströelse, denna blogg. Dock kommer det nog bli roligt i framtiden att läsa den igen, och tänka tillbaka på hur livet såg ut då, eller rättare sagt hur jag såg på livet.

 

För mig känns det ganska omotiverat att gå upp på morgonen, överflödigt, för jag kommer att lägga mig igen utan ha uppfyllt, förverkligat något, inte något mål, inte ens ett delmål, ingenting, utav vad jag har för framtidsplaner, jag skulle lika gärna kunna gå i ide och sova ett par månader, vakna och börja leva igen som om inget hänt, för här försiggår inget, förutom enorm tristess. Här kommer förströelsen in, något som får dagarna att gå, filmer och spel förlitar jag mig mest på, jag blir så otroligt fort rastlös att jag aldrig spelar klart eller ser färdigt en film…  Jag och mina fingrar behöver konstant stimulans, vad är det för beroende jag skapat egentligen? Men  Men… Vad ska jag slösa min tid på då, va va va va? Slösa slösa slösa! Jag slösar med tid, hehe… Tänk om jag kunde spara, och få ränta istället. Till framtidens ljusa dagar! Det vore något.


Det här blir mitt tråkigaste inlägg so far, men jag skriver bara för att uppdatera den. Hoppas nästa inlägg blir lite roligare/intressantare för er att läsa.

 

Vad tänker ni på då mina läsare? Lämna en kommentar, skriv bara ett hej :D om ni inte vet vad ni ska skriva! Så, har det bra för den här gången!... CIAO / Christoffer

 


” Det finns två sätt att handskas med kvinnor, men jag känner inte till något av dem. ”

 

 

 

Titta på i mitten på bilden i 30 sekunder, seeeeeen kolla bort och blunda! :)

jesus


Kommentarer
Postat av: AdoRebel

Jag tycker att dessa meningar var riktigt "roliga". Jag vet inte hur jag ska framställa hur jag känner om dom, men kort sagt så var de en bra idé. Tänk om jag kunde spara, och få ränta istället. Till framtidens ljusa dagar! Det vore något.Angående bilden som man skulle kolla på och sedan blunda, det funkade inte för mig när jag blundade, men när jag blinkade så såg jag vad det skulle föreställa, så ett tips är att blinka upprepade gånger :)

2009-09-12 @ 12:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0