Var är du? Vad är du?

26/09/2009

Neddragen i det djupaste vatten, kall som Sibirisk vinter stryper kölden likt en livrem din kropp, liksom en blind famlar du med dina armar, dina griniga ögon är inte till någon nytta här det vet du väl, det är mörkare än de svartaste hål allt stjäls, allt ljus och allt ljud, det är en själlös gam, din förtvivlan hörs inte när du skriker och vrålar ut dina nödrop, sluta. Var är du, vad är du. De osaliga greppar om dina anklar hårdare tvingar dig att se hoppets ljus fördunkla, du kan inte fly för du Ska inte fly, varthän du är, är det där du hör hemma, tror du att du bestämmer, ha! Din vilja är bara en illusion, du är en tingest, världen är en förutbestämd spelplan, som om hoppet vore ett skenande tåg springer du efter det på perrongen, lönlöst, inse. Acceptera din skapares misslyckande, låt strandvaskarna visa sin hemvist för dig, snart också din institution. Dina lila armar vars ådror nästan spricker av trycket, sträcker du uppåt som för att försöka nå och greppa verkligheten som du så gärna ville lämna… hon rör vid dem, hon tar i dem! Fyller dem med sin glöd när hon drar dig ifrån evighetens tomhet, paniken förvandlas till glädje, från dina ansiktsmuskler hör hon ett leende spänna sig och rycker hårdare, dig upp ur gehennas dödliga fattning, du öppnar dina ögon för att reflexmässigt lika snabbt stänga dem, förberedd öppnar du dem igen, för att skåda den vackraste av skönheter, hon rycker upp dig ur floden av illvillande och osaliga själar, viskar i ditt alltmer naturligt färgade öra… vad är det hon säger… hon omfamnar dig med sina vingar, du brinner inombords. Var är du? Vad är du?

 

Jag såg Dr.Phil imorse (hehhehehehe) och det här programmet var tillägnat stackars män (apropå feminism från 21 sep), det var en herre där som så gärna ville tillbringa mer tid med sina barn genom att byta yrke (till matematik lärare) och fullfölja sin dröm. MEN, det fååååååår han inte, eftersom då skulle han hamna i fängelse :D :D bra system de har där va! Äckliga USA…. I och med att han skulle byta jobb skulle han få mindre i lön, alltså skulle han inte kunna betala sin ex fru (som själv hade inte bara en utan FLERA universitets examen, hon ville bara inte jobba) lika mycket underhåll. EFTERSOM (!) Barnen hade vant sig med en viss ”Standard” givet med hjälp av hans underhåll till henne, FÅR han inte byta jobb till ett sämre betalt (men med mer tid till sina barn), för i USA liksom många andra länder så är det straffbart att vara skyldig någon pengar, du kan (som han) hamna i fängelse om du inte betalar dina skulder. Känns detta som ett hälsosamt system? USA handlar verkligen bara om pengar, det är till och med straffbart att inte ha pengar. Vad är det, herregud… så har dom mage att sitta och döma och trycka ner den här stackars killen, för att han vill ha mer tid med sina barn istället för att ge deras mamma mer underhåll. Jag blir ARG! Så arg. ARGGH åt helvete med allt som rör feminism! Det är inte mer synd om kvinnor, ni får till och med gå av en sjunkande båt före.

 

Kort inlägg idag med, men jag kände bara för att skriva något, som en liten dikt, och sen var jag tvungen att skriva något konkret också ja! Just de, hmpf! 20 och 50-lappar var tydligen rånarnas byte mest bestod av enligt farsan… TRIST! Anyways… ha en fortsatt trevlig helg / Chris

 

Nedan, gammalt jag, men ack så tuff :D :D :D

jag1jag2jag3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0