Ukraina del 2

2014-08-17

 

 

Nu är sommaren strax över, wow.. vilken sommar.. att få jobba på CMMS var bland de roligaste och mest intressanta jag någonsin gjort, det var jättehäftigt och jag saknar det varje dag. Men nu är det dags för skolan igen, sista året. Det kommer bli mycket praktik, vilket nog blir roligt. Jag tänkte fortsätta skriva om situationen i Ukraina då det är det som gör mig mest upprörd i dessa dagar.

 

Minns ni vad jag skrev om Ukraina? Om Svoboda? Som tidigare hette Nationalsocialistiska arbetarpartiet. Innan de bytte namn till ”Frihet” (Svoboda). Ukrainas nationalgarde har stoppat vatten och elektriciteten till de aktuella städerna i östra Ukraina, de skjuter mot kemifabriker i hopp om att försöka sprida toxiska gaser, i sina försök att ha ihjäl så många som möjligt. Situationen i Ukraina är ett skolexempel, som uppfyller varje villkor för en humanitär katastrof, samma checklista som väst använder sig av. Ändock finns det inte ens en liten ynka röst från vare sig USA eller EU om detta. Varför? För att det är deras klienter som utför morden, folkmorden.

 

Medan detta sker fortsätter de hårda arbetet med att inför nya sanktioner mot Ryssland för deras aggressioner. Den ukrainska regeringen tillåter inte ens Ryssland att skicka in humanitär hjälpkonvoyer, som bevisat bara innehåller livsnödvändiga produkter för de civila offren. Medan NATO släpps gladeligen igenom med sina militära leveranser, nattkikare, skyddsvästar MRE’s, kanske tom. Vapen och ammunition då dessa plan inte direkt visar upp sin fraktlista. Så det är alltså tillåtet att skicka militärt material till de som mördare (sina egna) civila medborgare, men det är INTE okej att skicka humanitär hjälp till de samma civila. De kallar det för en aggression, Rysk AGGRESSION!  I dessa ”moderata” parlament och deras media här i väst.

 

Dom är så aggressiva i sina försök att ge mat till de sönderbombade människorna.  Hur kan vi tillåta Ryssland att vara så här aggressiva? Snart vill de skänka mat till hela Europa, ska det behöva gå så långt? De är fruktansvärda, avskyvärda!

 

Hur kan det här tillåtas? Hur kan vi ha en humanitär katastrof här i Europa och ingen bryr sig? Inte nog med det, vi tom. Stöttar mördandet av och bombandet av dessa människor. Det enda land som försöker göra något åt det, som försöker hjälpa dessa människor, straffas med ytterligare sanktioner för JUST DETTA. Samtidigt skall de tryckas ned och hånas av media, vilken jävla äcklig propaganda...

 

Vad ska Ryssland göra då? Ska de bara se på när ryssar mördas i Ukraina? Av sin egen regering?

 

Det är dyrt för EU att ha sanktioner mot Ryssland, it goes both ways. Vore det inte en häftig viljedemonstration, om Tyskland som faktiskt förlorar extremt mycket på dessa sanktioner, att de skulle upphör sitt handelskrig med Ryssland genom realisationen att fred och handel är mycket mer lönsamt i alla humanitära avseenden, än krig och förödelse?

 

 

 

Och MH17, någon som minns det planet? Har inte varit ovanligt tyst? I början basunerades det ut att det både var ryssar och ”rebeller” som skjutit ned planet, och att Ryssland oavsett allting var den yttersta ansvariga, även om de inte hade gjort någonting. Men samtidigt som den här händelsen skedde och alla skyldiga pekades ut av USA med motiveringen vi har bevis, ni får inte veta vilka bevis vi har men vi är mer trovärdiga än Ryssland så därför måste ni tro oss när vi säger att vi har bevis. Bevis? Bevisen kom från poster på facebook, tweets och postade videos på youtube som inte visade någonting. Det är inget skämt, detta var deras bevis.

 

I detta fanns det en annan teori som inte på något sätt ens fick en mening i media, att det skulle vara en false flag attack, USA har gjort det förr. Att de faktiskt var ett ukrainska jaktplan som skjutet ned flygplanet för att sedan skylla på rebellerna och Ryssland, för att vinna sympatier från resten av världen i deras konflikt, vilket de också fick till viss del, eftersom rebellerna och Ryssland för den delen också från början varit extremt samarbetsvilliga och faktiskt vill finna sanningen har det varit svårt att anklaga dem, USA har sedermera dragit tillbaka vissa anklagalerser (de kom väl på att deras bevis kanske i själva verket inte vara några bevis)... just nu befinner sig de svarta lådorna från planet, av någon anledning, i England, och inget om dess innehåll har tillkännagivits.

 

Jag kliar mig i huvudet varje dag för att försöka förstå varför USA vill ha den här konflikten med Ryssland, vad det skulle vinna på det, om de vill ha ett regelrätt krig med dem eller vad deras sjuka agenda är. USA och Ryssland har kapaciteten att utplåna mänskligheten från den här jorden med sina kärnvapen. Borde det inte ligga i deras, i våras alla intressen att det i största möjliga mån skall vara fred mellan dem? Varför söker USA upp varje tillfälle att konfrontera Ryssland. De spelar sådana avancerade spel att man undrar vad som faktiskt kommer komma härnäst. Mellanöstern blir bara mer och mer ostabilt (hur det nu är möjligt) genom skapandet av den nya staten IS, kalifatet (KALIFATET). Hur nära är vi ett nytt världskrig? 1 år? 5 år? 15 år?...

 

 

 

 

RSS 2.0