Kärlekens siluett

2016-11-06

 

I tusen drömmar har jag råkat dig och ditt obetvingliga leende som i alla dess olika slag tänder eld på mitt stelfrusna hjärta. Tar den till liv, och störtar ut den i den okända kärleken. Du tillåter inte att den saktar ned på sina slag, för dig, eller för livet. Du bryr dig inte om alla mina oförrätter och gamla synder, varje gång vi möts tar du mig alltid för den jag nu i stunden är. Du ser med dina stjärnfyllda himmelska ögon rakt igenom mina och nyanserar världen med miljoner färger den ena mer bländade än den andra. I din värld finns det inte plats för några förutfattade meningar, du får mig att lämna allt sådant bakom mig, ett villkor, säger du när du tar min hand min din ena och med den andre över min mun för du tillåter inte någon opposition. Det är bara här med dig jag känner denna enda lycka. Jag älskar att älska dig.
Min outtömliga affektion för dig ger mitt väsen bränsle nog att flytta berg och sära på hav, bara för dig. Jag blir pånyttfödd i din fysiska närvaro, mina känslor brinner inom mig, jag skulle göra allt för dig. Ditt enda begär är mitt hjärta som jag gladeligen lägger i dina aktsamma förbarmande händer. För jag vet. Jag vet att dem aldrig skulle göra den illa. Ty jag vet också, att du med lidit, jag har sett det i dig. Du klär dig inte i den som jag gör med min, men jag har sett.
Oavsett hur storslagna våra äventyr alltid utvecklar sig till att vara, tvingas jag att försvinna och låt drömmen förtäras av morgondagens eländiga kommande, varje dag skall jag tvingas upp till vår gemensamma verklighet där jag blott är en fotnot. Där jag är ingenting. Inget.
Jag syns inte, jag hörs inte, jag finns inte.
Men jag gläds ändå att jag i min fantasi alltid få ha dig nära, du värmer så gott, jag behöver ingen filt eller täcke, inget ljus eller sol, du ger mig liv genom att alltid infinna dig i min alldeles egna utopi. Drömmen till verklighet kommer aldrig att infinna sig, för det är bara i mina drömmar jag är värdig...

 

 

 

 

RSS 2.0