Lauren Southern, en frisk vindsfläkt

4 Juni 2017

 

Jag tänkte dela med mig av ett youtube-video. Det är Lauren Southern som diskuterar Feminism, Jämställdhet, Konservatism, Fake News propaganda och mer… fokus på de första två.

 

Hon pratar om galenskapen i dessa frågor, och hur vi förminskar oss själva, till slavar av marxismfeminism. Om du är en feminist så borde jag varna dig att denna video kommer göra mycket ont. Hon är väldigt klok och om du tycker om videon så se gärna mer från henne, hon är emot det mesta som är politiskt korrekt, och ser värdet och skönheten i det vi får lära oss är äckligt och dåligt från våra politiker och media.

 

I helgen har Bilderbergruppen haft sin sammankomst de brukar ha vart fjärde år eller så…givetvis finns det inget om det rapporterat i vår media, givetvis…då det är de som styr ALL media. På agendan har de Trump, så vi kommer se mycket skit om honom den närmaste tiden, och Putin, så vi kommer få se mycket skit om Ryssland också. Håll i er det kommer bli en vidrig sommar av propaganda.

 

En dag hoppas jag att folk vaknar upp, på allvar och står emot dessa demoniska krafter som i grunden förstör våra västerländska samhällen. Vi kommer gå under annars…

 

 

Här är videon:

 

/Christoffer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0