Nytt år = nya möjligheter?

2 januari 2018

 

Denna blogg är nu inne på sitt 10:e år. När jag började skriva så var detta sätt att publicera, inte direkt nytt men fortfarande modernt eller tidsenligt. Men vem läser bloggar idag? Hur länge kommer jag att fortsätta skriva här? Varför skriver jag ens här?

 

Jag tycker om att skriva, jag tycker det är roligt och stimulerande att få göra det, jag bryr mig inte särskilt mycket om vad jag rätteligen skriver, bara att jag skriver är nog för mig. Jag försöker ändå samtidigt få ned mina tankar och funderingar, mina iakttagelser och kontemplationer som är aktuella i mitt huvud nedom den tid jag skriver. Så det jag skriver idag behöver inte tvunget vara min sanning imorgon. Jag tror dock inte att jag har förändrat mina värderingar så mycket, jag snarare förstärker dem i mig. Jag blir mer och mer övertygad om att jag inte skall ge vika för något av dem, vem är man om man inte ens kan stå upp för sina egna tankar, idéer och värderingar? Säger er: man är ingenting. Så, jag vill vara någonting.

 

Vad och vart jag vill vara är ännu, såsom för decennium sedan, lång ifrån vad och var jag är idag. Allt eftersom jag blivit äldre har den insikten från att i första början gett mig massiv ångest alltefter byggt en grund av acceptans inom mig. Kanske är den jag är idag den jag måste vara, och den jag önskar vara, enbart är till för mina drömmars fantasier, drömmar som aldrig kommer slå in. Jag känner inte samma förtvivlan jag en gång kände inför detta öde, även om jag fortfarande önskar annat… dagen då jag fullt ut accepterar mig själv och mitt liv, sammanfaller nog med allra största säkerhet med den sista dagen jag vandrar på denna jord.

 

Jag skall äntligen härifrån, från min värdelösa lägenhet som jag hatat från dag 1 som jag tvingats bo i, i sju långa år. Sju år har jag hatat min bostad, äntligen…äntligen skall jag få en ny fin lägenhet, det skall bli underbart! Lustigt nog, kanske ödet igen, fick jag samma dag som jag fick veta att jag hade chans på lägenheten också veta att jag skulle få en hel del pengar vilket blev perfekt! Helt plötsligt har jag nu fått råd att köpa massor av saker till min nya lägenhet, har redan hunnit köpa världens skönaste säng, gjort av änglar tror jag. Sen blir det nog en massa andra fina saker. Måste ju ha soffa också, kanske en ny fin stor teve!

 

Ska bli så skönt att få slippa den där gubben som sitter ute jämt och KRÄKS, det är det enda han gör, varje dag, flera gånger om dagen sitter han ute och kräks massa äckligt slem och fan vet jag. Verkar inte bekymra någon det minsta, själv måste man tippa på tå för att undvika att trampa i det. Men men det är väl så de vill ha sin entré antar jag, så jävla motbjudande och kväljande varje gång man skall in och ut i porten. Hatar Haninge bostäder, världens sämsta jävla bovärd, de har ingen respekt för sina hyresgäster, vi är som kackerlackor för dem. De stampar på oss, behandlar oss som skit, men ändå är vi kvar, för vi har ingenstans att ta vägen och vi tillåter dem behandla oss hur dem vill, vad ska vi göra? Nej nej… nu är det dags för ett nytt, extremt efterlängtat kapitel i mitt liv att ta vid. Jag kan knappt bärga mig, jag är så full av förväntan och längtan. Himlen nästa! Låt 2018 bli förändringens år för mig, snälla.

 

 

 

 

RSS 2.0