Summertime sadness

1 juni 2018

 

Min passion för att skriva, tycks ha slocknat. Den här upplevelsen värmer och stimulerar inte längre. Den är inte lika eggande som den en gång kunde vara i mitt stilla sinne. Denna förlust väcker heller inga känslor av saknad, och detta sistnämnda borde nog oroa mig mer än vad det faktiskt gör.

 

Jag har förvisats av min nya lägenhets demoner till att bo i vardagsrummet. (Eller är det demonerna från min gamla lägenhet som inte tål att se mig leva i fler än Ett rum) Oavsett så har jag de senaste månaderna haft stora sömnproblem, större än vanligt. Jag hade varje natt svårt att sova i min nya sköna stora säng, inte att somna men att sova. Jag började sova på soffan i vardagsrummet istället. Nu har jag gjort det ett tag och drar mig från att sova i min säng igen. Vadfan?!?! Ska jag sova på soffan som en jävla hund hela livet eller?!?! Har en helt ny supersuper skön säng med nya sköna kuddar och täcke allt perfekt. Men ändå så vill jag inte sova där. Varför vill jag inte sova i min säng?

 

Att flytta till den här lägenheten har varit… underligt. Jag är ena sidan så nöjd med den, älskar köket (DISKMASKIN WTF) jag tycker verkligen den är jättetjusig, man blir glad för att det är oväntat välgjort, stora vardagsrummet, stora garderoben, (ah ni får komma o titta)… o’andra sidan så har jag inte mått så dåligt som jag gör nu på länge, snubblar in på gamla vanor och spår… de områdena är så nedtrampade att det inte finns något mer att utforska, det är numera som en baren öken… var är du lyckan? Jag letar och letar, söker med alla mina två ögon, ska man börja sätta upp försvunnen-lappar tro? Sammankalla en skallgång efter min lycka. Vi armkrokar från väster till öster och går från Skåne, hela vägen upp, ingen terräng inga platser får undkomma våra falkblickar. Varenda trädkrona skall skakas ren, varenda sten skall vändas och därefter grusas, varenda sjö och vattendrag skall tömmas, inga medel får återstå förän vi hittat den! Asså, jag måste ju a tappat den nånstans, eller hur? När? 10 år sedan? Eller 15? Kanske 20? Take a fuckin pick

 

 

 

Har köpt en bil också, det blev väldigt omständligt att åka kommunalt till o från jobbet. Nu pendlar jag inte som en sosse längre! Utan som en moderat, i en bil :D och i november fick jag fast anställning (hade jobbat som vikarie i 2,5 år). Så nu står jag här o skramlar bössan full med vuxenpoäng. Kan man växla in dem någonstans? Vad får man för en näve?

 

 

 

Om ett nytt inlägg dröjer till nästa vuxen-grej så låt dig inte skrämmas över att det kanske aldrig blir något nytt inlägg i denna blogg.

 

 
ba bye

RSS 2.0