Du är inte skyldig staten någonting.

2019-01-19

 

Lördag,

 

 

Nu kände jag att det var dags för mig att ranta igen. Mitt förakt mot politiker och staten är oändligt, och det är en aldrig sinande brunn av korruption, förledelseer, och folkförakt som gör att jag alltjämt går och hämtar mig en hink av det, bara för att spotta i det.

 

Jag vill skänka dig en tanke om din egen frihet, en enligt mig av Gud given frihet, om du inte är troende kalla det en naturlig frihet, en frihet som alltid i alla tider varit din. Men där staten har kommit in och stulit den ifrån dig. Jag vill verkligen betona denna ståndpunkt, att du hade något som blivit bestulen från dig vid din födelse, din frihet att bestämma över ditt liv.

 

Staten sanktionerar och portionerar allt sedan din födelse, din frihet, till dig. Den har tagit sig makten att bestämma över vilken frihet du skall ånjuta (kom ihåg min första ståndpunkt), den bestämmer när, var och hur du skall ånjutas dessa friheter. Den skolar dig, obligatoriskt, i 9 år, därefter semi-obligatoriskt i ytterligare 3 år, för hur du skall passa in i Statens bild över hur en medborgare skall vara en produkt att använda för statens räkning. Det finns en läroplan, en nationell läroplan för vad vi människor skall lära oss, Staten har en förutbestämd plan på vad vi ska lära oss, vad Den anser är viktigt. Inte för din skull, utan för deras skull, du skall bli en bra medborgare (host kamrat), du är en produkt skapat av och för staten. Staten är inte intresserad av att du skall avvika från denna läroplan, den använder alla verktyg som den kan komma på för att ständigt forcera in dig i ledet igen om du hamnar på strövägar, om du råkar gå utanför linjen är staten beredd att direkt peta in dig igen. Avvikelser skall bort. Alla avvikelser skall bort. Denna skräck förstärker staten i dig, den gör dig rädd för att trampa utanför vad Den anser vara korrekt. Du skall skämmas, du ska känna skuld om du inte gör som staten vill. Dom gör allt för att implementera detta i dej.

 

 

Det är fel att inte betala skatt.

 

Varför är det fel?

 

Hur kan det vara fel att inte vilja bli bestulen på det DU har jobbat för? Förstår ni vad jag säger ens?
Staten säger till dig att det är fel, Du är fel om du inte tillåter att staten stjäl från dig.

 

Hör du hur galet det låter? Den vill att du ska känna skuld och skam för att dem inte FÅR stjäla från dig utan motstånd från din sida. Dom förklär sitt tvång, men orden om att det är FÖR DIN SKULL!

 

STATEN STJÄLER FRÅN DIG FÖR DIN EGEN SKULL! Staten tar din frihet från dig, och behåller den för din skull. För att du inte ska välja FEL, för att staten vet BÄTTRE än dig. Du behöver inte försöka ta reda på vad som är bäst för dig ens, strunta i det, vi har redan bestämt det åt dig. Innan du ens ser dagens ljus är det bestämt att du skall tjäna staten. Du FÅR inte tjäna någonting annat, inte Gud, inte ens dig själv får du tjäna. Förstår du att du just nu tjänar staten och inte dig själv.

 

Hälften av vad det kostar att ha en anställd i Sverige är den anställdes lön, resten av kostnaden för arbetsgivaren går till staten. STATEN säger till din arbetsgivare att BETALA MIG för att du får utnyttja mitt folk. Tror du att din skuld till staten är betalad? KNAPPAST!

 

Du är långt ifrån klar med din skuld.

 

Efter att staten bestulit din arbetsgivare på hans pengar (som likväl kunde varit dina egna) som han betalar för att FÅ ha dig som anställd. SÅ SKA DU BESKATTAS. DU SKA BETALA FÖR ATT DU JOBBAR.

 

Arbetare: Va? Ska jag betala för att jag jobbar?

 

Staten: Ja.

 

Staten stjäl utöver redan vad det stulit från din inkomst ytterliggare 30 %.

 

Har du något val? Nej. Staten har våldsmonopol. STATEN har rätt att straffa dig, HÅRT, om du hindrar dem från att stjäla från dig. dom får sätta dig i fängelse om du inte tillåter att dom stjäl från dig.

 

Med vilken rätt, kan en enkel man fråga sig.

 

Ingen svarar jag.

 

Staten har inte blivit skänkt denna rättighet... varken Gud, Allah, Shiva eller Gaia har gett staten denna rättighet över människor. Staten har tagit den. Från dig.

 

Nu har du blivit bestulen två gånger, är inte min skuld betalad än frågar sig den ensame medborgaren, den allsmäktiga Staten, med stort S?

 

Nej, svarar staten.

 

Din Skuld är inte betalad än. Vi har stulit från din arbetsgivare för att han får ”låna” dig av Mig, vi har bestulit dina inkomster för att du Får jobba åt din arbetsgivare. Men nej, din skuld är inte betald än.

 

Du MÅSTE betala för att du lever också.

 

För att jag, den allsmäktiga staten tillåter att du lever, skall du betala 25% av allt du ger bort när du köper saker till dig själv.

 

Ska vi gå igenom detta lite snabbt.

 

Du utför ett jobb åt din arbetsgivare.

 

För att du skall göra detta, kostar det din arbetsgivare 100 kr.

 

50 kr går till staten, 50 kr går till dig.

 

Staten kommer nu och knackar på din rygg med ALL sin makt i form av sina egna lagar och säger att du ska betala från dessa 50kr ytterligare 30% till HONOM.

 

50 kr x 0.3 = 15.

 

Staten tar 15 kr av dina 50 kr för att den säger att det är rätt.

 

Du har 35 kr kvar.

 

När du går och handlar har staten lagt på en kostnad på ALLT du köper och handlar 25%.

 

35 x 0.25 = 8,75.

 

Staten tar från dig (om vi förutsätter att du handlar upp alla dina 35 kr) 8.75 kr.

 

Från den ursprungliga 100 lappen som du kostade arbetsgivaren för ett jobb du har utfört. Har

 

(50 + 15 + 8.75 =) 73.75 kr gått tillbaka till staten.

 

Låt denna siffra sjunka in hos dig. Av dom 100 kr har 73,75 kr gått till staten. Föstår du vad jag menar? Staten stjäl 73,75 % av det du arbetar för. För vad?

 

 

Här kommer vi till ett vägskäl, enligt mig.

 

Tycker du att detta är rätt? Så är du vänster.

 

Tycker du  att detta är fel? Så är du höger.

 

Staten lovar dig att den skall göra massa saker FÖR dig med alla dom pengar som det stulit från dig, MER än vad du själv skulle kunna göra för dem pengar. Du vet inte vad som är bra för dig, så jag Staten, tar dina pengar och förvaltar dom åt dig. Du har ingen rätt att ifrågsätta var dina pengar går till, du har ingen rätt att bestämma vad staten gör med dina pengar. Staten bestämmer vad den gör med sina pengar, du gör inte det. Om Staten ”slarvar” bort miljarder, finns ingen att ställa till svars. För staten är allsmäktig, den skriver reglerna som vi alla lever efter.

 

Vänstern tycker inte att staten stjäl tillräckligt från dig, glöm aldrig detta. VÄNSTER kommer aldrig sänka NETTO-SKATT. Aldrig någonsin kommer dom att göra detta, för det är emot hela deras ideologi. Värst av alla är socialism, och kommunism. Dom vill ta allt från dig, förstår du, du ska inte ha någonting alls kvar av dom ursprungliga 100 kronorna, inte en enda krona skall tillfalla dig. Dom vill ta allt. Dom säger till dig att staten är viktigare än dig. Du måste underkasta dig vad Staten säger är rätt.

 

Dessa människor skrämmer mig värre än något monster.

 

Kom ihåg att staten skriver lagar för att stjäla mer från folket, om inte av dina pengar, så vill dom stjäla mer av din frihet. Dom säger att det är för det godas skull som dom vill stjäla från dig. FÖR ATT SKYDDA DIG! För att skydda dig ska jag ta din rätt att bestämma över dig själv. Glöm aldrig det.

 

Jag ber dig, låt dom aldrig lura dig med fina ord och avsikter med sina lagar, allt är bara till för att stjäla från dig din frihet. Lagarna är till för staten, dom är inte till för dig. Staten skriver lagar för att legitimisera något som är olagligt, enligt mig, Sin rätt att stjäla från dig, om dom inte vill stjäla dina pengar så vill dom stjäla din frihet, det för det lagar skrivs, inget annat.. Dom kan lova dig vad som helst för detta, snälla sälj inte din själ, sälj inte din frihet billigt. Låt det vara svårt och komplicerat för staten att stjäla från dig, inte göra det självklart.

 

Vi ser varje dag staten inskränker människors frihet, i form av förbud. Hur mycket dom än påstår att det är för att skydda dig så ska du vara kritisk mot att ge bort din frihet. Snälla var bara kritisk.

 

Var ifrågasättande, tänk kritiskt: tänk bara tanken. Måste staten ta denna makt från mig. Klarar jag inte av utan staten att bestämma själv? Klarar jag inte av ansvaret att bära konsekvenserna av mina handlingar? Är jag bara ett barn?

 

Var mest nog av allt när staten vill bestämma över minoriteter. När staten genom sin ”majoriteten”s rätt stulit från dig. Det är då du ska vara extra vaksam. Det farligaste av allt, är inte skydda individen från majoritetens vilja. Glöm inte att bara för att majoritetetn vill något gör det inte per automatik någonting rätt, glöm aldrig denna regel oavsett vad det gäller. Det kan tyckas låta bra med förbud, det är bara för att dom förtäcks med en falska välvilja om någon annans bästa, majoritetens bästa. För ju längre vi går åt det hållet, ju mer makt vi ger åt staten kommer staten till slut att använda den mot folket, förstår ni. Och du är folket, du är en del av folket.

 

Så många miljoner människor som har förgåtts för majoritetens (kollektivets) bästa, under 1900-talet, vi har både kommunism och nazism som båda vill ta makt från folket till staten och därefter sortera bort allt som inte passar den givna makten. Nazisterna likväl som kommunisterna hatade människor som inte tyckte som dom och förgjorde dom. Låt detta inte ske i vårt eget land, snälla. Behåll mer av din frihet. Kräv mer när du ger bort den.

 

Politiker äger inte sanningen, dom skall inte få bestämma över vad som är sant eller falskt och snälla ge dem aldrig det mandatet att få göra det, det är så fruktansvärt farligt. Låt dem heller inte vara din moraliska kompass, de har ingen moral.

 

 

Nu orkar jag inte ranta mer... egentligen skulle jag vilja ge en ordentlig kängga till allt som har med Genus och jämställdhetspolitik att göra, för det är bara socialistisk sexism vars mål är att förstöra relationen mellan män och kvinnor, (så att staten återigen kan komma in och bestämma vad som är rätt och fel, hur vi ska leva, vad är rätt sätt att leva, vilka åsikter som är bra och vilka som är dåliga).

 

 

Jag fortsätter min kamp, min mission om allas Gudomliga frihet. Jag vill uppmuntra människor att vara starka, ta ansvar, jag kämpar ständigt för detta hos mig själv. Gör det du också, våga ta ansvar för dig själv och ditt liv, våga ta tillbaka makten som staten stulit från dig och ge den till dig själv. Den är din och har alltid varit din, aldrig någon annans, minst av allt statens. Våga ge dig själv och dina medmänniskor frihet.
utan den är vi ingenting. Vi måste kämpa för att behålla den när någon vill stjäla den från oss. Vi måste kämpa för att behålla vår frihet. Sluta aldrig kämpa för detta.

 

 

 

 

Jag rekommenderar er att titta på dessa videos, om det fanns något i min text som du tror på:

 

Ett exempel på att staten skapar sig själv, dom skapar både behovet och tillgång (ALLT MED DINA PENGAR):

 

 

 

Talande titel på denna diskussion mellan Aron Flam och Navid Modiri

 

 

 

 

Bevis för hur Staten ser på dig, att du inte är värt ett piss för dem:

 

 


RSS 2.0